Skip to content

VÄXTHUS INSPO

 Man vågar knappt hoppas men det börjar bli ljusare och lite lite varmare ute och våren känns på väg. Snön som föll behöll vi i en vecka ( den supervintern man får här nere på västkusten ) tråkigt nog. Jag älskar när det är vitt ute och minusgrader. Det är så mysigt inomhus och så fantastiskt friskt utomhus.

 

Förut åkte jag alltid upp till sälen och åkte snowboard under vinterhalvåren men de senaste tre åren har det varit glest, mycket på grund utav jobb och noll semester. Har pendlat mellan Falkenberg – Göteborg dagligen. Åkt 08.00 varit hemma 23.00. Men har lovat mig själv att till nästa vinter ta några dagar och åka ner till alperna. Finns inget mer fantastiskt. 

 

Men först, planera våren, min stora dröm har alltid varit en egen odling. Ha ett växthus som dessa ovan och inreda det med kök och matplats eventuellt en myshörna och varför inte en dusch? 

]]>

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

×